Längd
625 CM
Bredd
250 CM
Tankkapacitet
120 L
Max motor
115 HK
Stamlängd
XL
Max antal personer
8
CE-kategori
C
Pris från
551.300 kr

Smarta detaljer ger dig enkel tillgång till havet


Många av detaljerna från storebröderna Airborne 7 och 8 finns även i Airborne 6.3. Praktiskt vardagsrum för stänkskärmarna på vardera sidan akter och den karaktäristiska plattformen i fören med stort vardagsrum för reparbete gör det enkelt att lägga till och att det går snabbt att komma ut på havet. Förarkonsolen på Airborne 6.3 är skräddarsydd och specialdesignad för denna båt, så att den ger maximalt skydd mot vind och väder, samtidigt som den ger dig gott om utrymme att röra dig i båten. Båten har flera bra vardagsrum, ett i fören med egen lucka, ett i konsolen med en stor lastlucka fram och ett stort vardagsrum under akterbänken. Dessutom hittar du två vardagsrum för reparbete och drägg på både babord och styrbord sida akter.

Sociala zoner – utökade med anpassade förarstolar


Båten har både möjlighet till solsäng i fören (tillval), som är lätt att installera och ger dig en fantastisk plats att koppla av. Airborne 6.3 kan utrustas med stolar (liknar skärgårdsjeepar från Nordkapp), vilket innebär att du kan vända stolarna 180 grader och skapa en härlig social zon i sittbrunnen. Detta gör Airborne 6.3 lämplig för mysiga dagsturer på sjön där du kan tillbringa mycket av tiden i båten, och det gör den lämplig att ligga på skräpet mot klippan eller bara på svaj.

Stora badplattformar och fokus på rörlighet.

En av de stora fördelarna med Airborne 6.3 är den goda rörligheten du får över hela båten, inklusive de stora badplattformarna akterut. Detta gör det lättare för dig att hantera båten ensam och du kan röra dig fritt till akter och för för att förtöja när du kommer till marinan eller bryggan. Konsolen, som har designats speciellt för Airborne 6.3, är placerad åt styrbord och ger gott om plats på både babords och styrbords sida vid passering.