Längd
780 CM
Bredd
282 CM
Vikt utan motor
1380
Höjd på båt
206 CM
Tankkapacitet
300 L
Vattentank
32 L
Max motor
350 HK
Stamlängd
Extra lång
Max antal personer
10
CE-kategori
B
Pris från
870.000 kr

Vidga dina horisonter

Airborne 8 representerar den absoluta toppen av Airborne-serien, en rad modeller som  kombinerar det robusta RIB-konceptet med över tre decenniers erfarenhet inom fritidsbåtsbranschen. Med ett öga för både lyx och prestanda representerar Airborne en revolutionerande inställning till vad en RIB kan vara.

Som flaggskeppsmodell i serien är Airborne 8 redo att låsa upp nya möjligheter för äventyr. Oavsett om du utforskar kusten eller beger dig ut på öppet vatten ger detta fartyg en fantastisk upplevelse.

Elegant och exakt

Med skandinaviska designprinciper syftar vår innovativa inställning till RIB-konceptet att ge dig en överlägsen båtupplevelse. Genom att minska pontonernas kontakt med vattnet har vi skapat ett effektivt fartyg som ger förbättrad bränsleförbrukning och högre prestanda. Under svängar skapar designen ytterligare stabilitet och kontroll, så att du kan njuta av en mjukare och bekvämare körning.

Friheten att utforska

Det finns ingen känsla som liknar friheten att resa vart ditt hjärta än vill ta dig. Genom innovativ skrovteknologi och design kan Airborne 8 ta dig till din destination utan oro för elementen. Med sin robusta konstruktion ger detta fartyg en känsla av trygghet och komfort så att du får självförtroendet att vidga dina vyer.

Vi drivs av ett enkelt mål: Att ge dig möjligheten att resa vart du vill, när du vill – och att göra det med största lätthet och glädje.

Upptäck Airborne 8

Gå med i vårt nyhetsbrev

Nyttiga länkar