Längd
608 CM
Bredd
220 CM
Vikt utan motor
925
Höjd på båt
163 CM
Tankkapacitet
122 L
Max motor
175 HK
Stamlängd
Lång
Max antal personer
7
CE-kategori
C
Pris från
516.700 kr
12v Uttag ink. USB uttag

Ankarlucka aktern

Ankarlucka fören

Badstege

Brandsläckare

Dynset

Dyvika

Elektrisk länspump

Förtöjningskit

Kapellgarage

Lanternor

LED-brytare

Manuell länspump

Räcken rostfria

Ögla i fören

Perfekt anpassad till dagsutflykten med familj och vänner

Avant 605 är en bekväm och säker dagsutflyktsbåt med hel vindruta, praktiska lösningar och bra köregenskaper. En ren och elegant design ger båten en tuff känsla. Avant 605 som skapad för minnesvärda skärgårdsresor med vänner och familj.

Körglädje, säkerhet och komfort.

Den vassa V-botten på Avant 605 ger sportiga köregenskaper och en bekväm körning vid lugn eller låg hastighet. Högt fribord och den bredare bogdesignen ger enkel åtkomst ombord samtidigt som alla sitter tryggt och säkert i båten. Kombinationen med Mercurys tysta motorer gör varje del av att köra Avant 605 till ett sant nöje.

Ger dig glädje av bowriderns många funktioner

I Avant 605 får du en vacker bowrider, byggd på samma skrov som den prisbelönta Enduro 605. Samtidigt som skrovet har sportiga egenskaper i havet har fokus med Avant 605 legat på en bra kaj. Samtidigt är vindrutan placerad på ett sätt som ger dig gott om plats och en solsäng i fören och en ombonad sittbrunn med plats för hela familjen. Avant 605 har också gott om lagringsutrymme. Staket är nedfällt i akterbänken som även rymmer bagage eller utrustning. I konsolen har sittbrunnsbordet en egen permanent plats. Luckans övre gångjärn kan ställas in i två olika lägen. Väljer man ett läge på 90 grader blir luckan även ett stabilt bord som kan användas om flera personer ska äta ombord. Vardagsrummet har även plats för det bagage du behöver för dagsutflykterna.

Nyttiga länkar