Längd
608 CM
19,9 FT
Bredd
220 CM
7,2 FT
Vikt utan motor
925
2040 Lbs
Höjd på båt
163 CM
5,3 FT
Tankkapacitet
122 L
33 GAL
Max motor
175 HK
175 HK
Stamlängd
Lång
Lång
Max antal personer
7
7
CE-kategori
C
C
Pris från
556 800 kr
12v Uttag ink. USB uttag

Ankarlucka aktern

Ankarlucka fören

Badstege

Brandsläckare

Dynset

Dyvika

Elektrisk länspump

Förtöjningskit

Kapellgarage

Lanternor

LED-brytare

Manuell länspump

Räcken rostfria

Ögla i fören

Driven av passion

Upplev den oöverträffade smidigheten och komforten hos Avant 605 - den perfekta kompanjonen för dina dagsturer till sjöss. Dess dynamiska layout, den stora vindrutan och den öppna fören skapar ett sömlöst flöde genom hela båten. Smidigheten i kombination med sportig prestanda inspirerar till aktiv körning och skapar en genuin glädje bakom ratten.

Överlägsen kördynamik. Kompromisslös säkerhet.

Upplev spänningen med sportiga köregenskaper och en följsam manövrering med Avant 605. Det djupa V-skrovet skapar en exceptionell precision och prestanda när det skär genom vattnet.

Avant 605 är designad med säkerhet i åtanke och har ett högt fribord och en bred bog, vilket tillför ultimat skydd och säkerhet för alla ombord. Oavsett om du föredrar låga hastigheter eller om du tänjer på gränserna i toppfart kan du lita på att Avant 605 kommer att leverera en stabil och säker båtupplevelse.

En äkta bowrider

Det prisbelönta skrovet från Enduro 605 tillsammans med den inspirerande designen gör Avant 605 till en komplett bowrider. Det bekväma och högpresterande skrovet säkerställer en mjuk gång. Den stora vindrutan ser till att alla ombord håller sig skyddade även i höga hastigheter, med allt du kan önska från en bowrider blir båten snabbt en kär familjevän.

Sign up for our newsletter

Nyttiga länkar