Ett besök i cockpiten på Enduro 805 och du märker snabbt att du från förarplatsen står högt och tydligt i denna kung av skärgårdsjeepar. Med ett lägre akterdäck får familjen en varmare plats att vara på i högre fart, i kombination med ett högt fribord har du en säker och bra plats att vara på till havs. Enduro 805 är utrustad med en stor och bekväm hytt som gör båten lätt att övernatta i.

En stor L-soffa gör även Enduro 805 till familjens favorit och här finns plats för alla. Gott om plats för aktivitet - anpassat efter familj och vänner. Stora badplattformar i akter på båten ger både barn och vuxna enkel tillgång till det varma badvattnet och badstegen ger enkel åtkomst tillbaka upp på plattformen. Här hittar du även en dusch med tryckvatten vilket gör att du enkelt kan skölja av saltvatten och torka dig innan du går i båten.

Om du vill sätta pricken över i, välj targabågen (tillval) som är monterat ovanför förarplatsen. Detta ger båten en extra tuff och sportig känsla och du sticker ut när du kommer in i hamnen. Bekväm skärgårdsjeep och bekväm daycruiser. Enduro 805 ger dig även möjlighet till boende. Kabinen har gott om plats för 2 vuxna och är en mysig och härlig plats för barnen att värma sig när man kör in för kvällen från en fantastisk sommardag till sjöss. Fönstren ner mot vattenlinjen, tillsammans med den tonade kabindörren, ger dig gott med ljus in i hytten.

Med toalett (tillval), handfat och dusch på akterdäck har du här en skärgårdsjeep som du enkelt kan ta med på en weekendtur. Akterdäck för komfort och sommarnjutning. Akterdäcket har en stor L-soffa med bord som enkelt ger plats för 4-6 personer och man når lätt kyllådan som är placerad under förarplatsen. Båten levereras även med pentry (tillval) precis bakom förarplatsen om du så önskar.

description
Längd
805 CM
Bredd
250 CM
Vikt utan motor
1990
Höjd på båt
230 CM
Tankkapacitet
272 L
Vattentank
60 L
Septiktank
40 L
Max motor
200 HK
Stamlängd
Extra lång
Max antal personer
8
CE-kategori
C
Pris från
1.015.500 kr
Ankarlucka aktern

Ankarlucka fören

Badplattform

Badstege

Brandsläckare

Cockpitbord

Dynset

Dyvika

Elektrisk länspump

Förtöjningskit

Kabinbelysning

Kapellgarage

Kompass

Konsolöverdrag

Lanternor

LED-brytare

LED-ljus

Manuell länspump

Räcken rostfria

S-deck

Soldyna fördäck

Stolsöverdrag

Toalett portabelt

Tryckvatten ink. vattentank

Ögla i fören

Överdrag akterbänk

Fotogalleri

Video