Utrustad med den banbrytande V12-motorn från Mercury och utrustad med skrovteknologi från Nordkapp, är den nya Gran Coupe 905 V12 verkligen en sann Nordkapp med ett sportigt DNA. Den vinklade vindrutan, kraftfulla uttryck och svarta detaljer ger Gran Coupe 905 V12 en tuff look, samtidigt som båten har utvecklats med fokus på effektiva aerodynamiska egenskaper. Och det sticker ut i mängden. Otvivelaktigt.

För dig som letar efter körmaskinen med det lilla extra är detta definitivt ett paket som passar dig. Kombinationen Mercury V12, med ett rörligt undervattenshölje, motroterande propellrar och ett borstat skrov ger dig körglädje från första stund och en balanserad upplevelse av båten.

description
Längd
912 CM
Bredd
298 CM
Vikt utan motor
2550
Höjd på båt
310 CM
Tankkapacitet
309 L
Vattentank
48 L
Septiktank
48 L
Max motor
600 HK
Stamlängd
XXL
Max antal personer
7
CE-kategori
C

Världspremiär på Gran Coupe 905 V12

Ideen bak Gran Coupe 905 V12

På Nordkapp är vi måna om att följa drömmar. Och från drömmar skapar vi visioner. När vi följer våra drömmar skapar vi tuffa visioner.

Och vad vi vet från tuffa visioner; det skapar definitivt mer intressanta och spännande resultat. Precis som med Gran Coupe 905 V12.

En coupébåt med en V12? "Varför inte", tänkte vi.

Design

Gran Coupe 905 V12 följer Nordkapps stilfulla, skandinaviskinspirerade design. Med aerodynamik i fokus ger båten dig uppmärksamhet från omvärlden. Samtidigt tar Gran Coupe 905 V12 hand om funktion och praktiska detaljer som du uppskattar när du är till sjöss.

Med svarta detaljer, tonade rutor, anpassad V12-interiör och Mercury Verado V12 på baksidan, sticker GC905 V12 ut från mängden.

Motoren

Med marknadens första V12-utombordsmotor får Gran Coupe 905 en distinkt och lätt igenkännlig karaktär.

Uttrycket

Den aerodynamiska designen, de sportiga detaljerna i svart och den skräddarsydda interiören skiljer dig från mängden.

Komforten

Kraft när du behöver det, komfort när du behöver det, sportighet när du behöver det.

Galleri